Ο Γιώργος Γελέκας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βοιωτίας με τον Φάνη Σπανό

Γεννημένος το 1979 στη Θήβα, ο Γιώργος Γελέκας είναι μια δυναμική προσωπικότητα με σταθερή πορεία και αφοσίωση στην κοινωνία του. Με καταγωγή από τη Μικρά Ασία , μεγάλωσε στον Προσφυγικό Συνοικισμό της Θήβας, ενισχύοντας τη σχέση του με την τοπική κοινότητα από μικρή ηλικία.

Υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία από το 1998 με ειδικότητα  Οικονομικού-Ταμιακού , γεγονός που τον βοήθησε να αναπτύξει δεξιότητες στον τομέα της οικονομικής διαχείρισης.

Επιπλέον, πιστεύοντας στην δια βίου εκπαίδευση, φοιτά στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με σπουδές στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες και συγκεκριμένα στον Ελληνικό Πολιτισμό. Έχει επίσης συμμετάσχει σε πιστοποιημένα σεμινάρια του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, αποκτώντας γνώσεις στη διαχείριση έργων και την κατάρτιση επιχειρησιακών σχεδίων.

Πέραν της επαγγελματικής του δραστηριότητας, είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, έχοντας υπηρετήσει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ως  Πρόεδρος του Συλλόγου. Επιπλέον, ως  μουσικός, συμμετείχε επί σειρά ετών τόσο στην Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θηβαίων όσο και στην αντίστοιχη Χορωδία .

Το 2019 εκλέχθηκε στη θέση του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας της Θήβας. Η θέση αυτή του έχει δώσει την εμπειρία που απαιτείται για να  συμβάλει στην ανάπτυξη και την ευημερία της τοπικής κοινότητας.

Ο Γιώργος Γελέκας αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν να φέρουν αλλαγές με καινοτόμες δράσεις, εξωστρέφεια και προσοχή στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και στην ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος.

Με την συμμετοχή του στις περιφερειακές εκλογές στην δυνατή ομάδα του Φάνη Σπανού , Επιμένει στην Καρδιά της Ελλάδας και επιδιώκει μια καλύτερη κοινή καθημερινότητα, προσφέροντας μια προοπτική που αξίζει στους κατοίκους της Βοιωτίας.

Σχετικά